Sponsring

Som många ideella föreningar använder även GFIK sponsring som ett sätt att få in ekonomiska medel till verksamheten. Det finns många varianter på sponsring, varav en är exponering i högerkolumnen på vår hemsida.

Som medlem eller anhörig kan man stötta verksamheten genom att gå via sponsorhusets webbplats när man vill handla på nätet, och därifrån välja butik att handla i. För att inköpen skall registreras bör eventuella annonsblockeringar avaktiveras i webbläsaren.

Gräsroten

Genom att knyta ditt spelkort hos Svenska spel till Gräsroten stöttar du enkelt upp till tre olika föreningar samtidigt. Varje krona du lägger på ett spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel) omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening.

En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. Det kostar inget att vara med i Gräsroten.

Du registrerar ditt kort på svenskaspel.se, direkt i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på  0770 - 11 11 11.

Mer info om Gräsroten finns här, https://www.svenskaspel.se/grasroten?flik=omgrasroten

Uppdaterad: 05 NOV 2017 09:43

Följ oss på Instagram: gfikkonstakninglandskrona