Hoppa till sidans innehåll

GFIK söker assisterande tränare

18 MAJ 2016 19:31
GF Idrott konståkning växer så det knakar och vi behöver komplettera vårt team med fler tränare.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 13:57

GFIK befinner sig i en positiv utvecklingstrend där antalet aktiva medlemmar fördubblatspå på alla nivåer från skridskoskola till A-åkare till ca 80 det senaste året. Vi är den äldsta och största konståkningsklubben i Landskrona och erbjuder såväl bredd som spets för alla åkare. Vår ambition är att alla som tycker det är roligt att träna konståkning skall få möjligheter till träning utifrån egna ambitioner och möjligheter.

Föreningens historia
GFIK står för Gymnastik Föreningen Idrott Konståkning. Ett tjugotal unga män bestämde sig 1882 för att bilda en idrottsförening. Föreningen skulle bära namnet idrott. Ishallen byggdes som en av Skånes första utomhusanläggningar 1958. I samband med detta bildades GF Idrott konståkningssektion. Sedan starten har föreningen lärt många barn och ungdomar allt från grundläggande skridskoteknik till konståkning på avancerad nivå.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att i samarbete med vår heltidsanställda huvudtränare Alisa Latysheva, planera och leda träning på och utanför isen, ca 20 timmar i veckan. Du kommer också följa med på tävlingar i södra Sverige. Mindre administrativa uppgifter förekommer löpande i samband med passen.

Vem är du?
Du har en bakgrund som konståkare och har ett stort engagemang med en vilja och driv att utveckla såväl dig själv som våra tävlingsåkare, hjälptränare och föreningen. Föreningens ambition är att erbjuda alla åkare, från nybörjare till A-åkare, optimala möjligheter till utveckling. Du förstår vikten av att anpassa ditt sätt för åkarnas mognadsgrad och förmåga. Du förstår att hälsa, välmående och glädje är viktiga komponenter för duktiga åkare.

Utbildning och erfarenhet
Du som söker har dokumenterad tränarutbildning i konståkning och erfarenhet av att ha tränat barn-och ungdomar. Meriterande är de högre instruktörsutbildningarna, gärna med kunskaper och erfarenhet i balettundervisning.

Anställningsform och anställningstid
Vi erbjuder tillsvidare anställning, deltid 50%. Tjänsten innebär kvälls- och helgtjänstgöring. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Huvudsaklig arbetsplats kommer vara Landskrona Ishall.

Lön
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Vid frågor kontakta ordförande Janna Gordon 070 - 786 79 20


Ansökan
Ansökan görs med personligt brev och CV och skickas till This is a mailto link . Ansökningarna behandlas löpande.

ZoegasIshuset Logotype

 

Hotel Öresund logo

 

KVANTUM_LANDSKRONA

 

 

Sponsorhuset

Postadress:
GF Idrott Konståkningsförening - Konståkning
Box 3085
26103 Landskrona

Besöksadress:
Karlslundsvägen 20
26142 Landskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info