Hoppa till sidans innehåll

Nya restriktioner för Covid-19

18 DEC 2020 13:59
Den 19 december 2020 presenterade regeringen nya direktiv och Landskrona kommun har informerat om förtydligande om vad som gäller ishallen.
Ishallen är stängd fram till 24 januari.
  • Uppdaterad: 28 OKT 2020 13:59

Regeringen hade pressträff sent i eftermiddags och där kom beslutet att landets kommuner ska stänga alla icke nödvändiga verksamheter för att minska smittspridningen av covid-19. För Landskrona stad innebär det bland annat att bibliotek och träningsanläggningar stänger helt fram till den 24 januari.

Smittspridningen är fortsatt hög i Sverige och regeringen har därför beslutat om ytterligare restriktioner. I dessa ingår bland annat ett beslut att landets kommuner ska stänga verksamheter som inte är nödvändiga, som badhus, museer, träningsanläggningar och bibliotek. 

I Landskrona är Karlslundsbadet, Landskrona museum och flera andra verksamheter inom kultur- och fritidssektorn stängda sedan tidigare. De kommunala träningsanläggningarna stängs nu helt, även för träning för barn och ungdomar. Träningsanläggningarna stängs omedelbart och är stängda till den 24 januari 2021. 

– Vår inriktning har hela tiden varit att följa myndigheternas rekommendationer. Så gör vi även nu. Vi i Landskrona stad måste bidra på alla sätt vi kan för att förändra det allvarliga läge vi är i just nu, säger Carina Leffler, stadsdirektör i Landskrona stad. 


 

 

 

Skribent: Janna Gordon
Epost: Adressen Gömd

ZoegasIshuset Logotype

 

Hotel Öresund logo

 

KVANTUM_LANDSKRONA

 

 

Sponsorhuset

Postadress:
GF Idrott Konståkningsförening - Konståkning
Box 3085
26103 Landskrona

Besöksadress:
Karlslundsvägen 20
26142 Landskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info